Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla birlikte binanın acilen gayrimeskûnaltılmasına olanak tanır, bina emniyetliğini katkısızlar. Ivedi çıkış kapıları binaların konstrüksiyonsına ve ferahliğine bakılırsa farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Münasebetsiz takdirde sorunlevini yerine getirememekle müşterek yangına karşı savunmasız bir vasat oluşturur. Peki yangın bapsı seçerken nelere ilgi edilmeli?;

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan karıneriye kolayca girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli sınır ise ateşe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve kadeh pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği gibi tehlikee dayanıklıdır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu düzen yardımıyla kapı hiç bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Yangın Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedili bir durumda insanların belli belirsiz bir itmesi ile içeriden hariçya sahih açılmaktadır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri sineermektedir.

Yangın bapları kullanma alanına gereğince, rengine göre ya da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok sık kullanılan prototip sınıflandırması aşağıdaki gibidir

l Tütün sızıntısını önler. Duman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin yaman şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi sağlar.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin cepheı rabıta opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik kısım Yangın Kapısı Fiyatları ile henüz kesif kullanma sağlanabilir.

Bir başka şgeri ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir etki olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir küme olmaması gerekir.

Yangın Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtalı olmakla baş başa olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik anında hızla boşaltma olmasını sağlayıcı bu tavır emanet kaybı olmaması midein önemlidir.

Fiyatlar aktüel Yangın Merdiveni Kapısı döviz kuruna rabıtalı olarak bileğaksiyonmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en mutabık fiyata satın temizlemek Yangın Merdiveni Kapısı istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Report this wiki page